Onze klanten

Bij Richting werken we iedere dag samen met onze klanten. Ons sterk verbonden netwerk van topprofessionals biedt een schat aan ervaring. Met onze expertise geven we klanten advies en zorgen we er gezamenlijk voor dat medewerkers duurzaam kunnen re-integreren.

Waarde toevoegen voor de klant

Bij Richting maken we graag het verschil. Kwaliteit van dienstverlening is voor ons prioriteit. Om deze kwaliteit te kunnen leveren, worden onze collega’s goed gefaciliteerd. Gelukkige en energieke medewerkers hebben plezier in hun werk en leveren topkwaliteit. Wij kunnen het weten, want we zien het iedere dag in de praktijk. Bij Richting zijn onze professionals het visitekaartje. Zij maken dag in dag uit het verschil. Wij zijn enorm trots op onze professionals!

Sectoren

Bij Richting bedienen we een divers klantenbestand met een focus op zowel het MKB als grootzakelijke klanten. Onze aanwezigheid strekt zich uit over verschillende sectoren, waarbij we de meeste klanten hebben in de bouw, techniek, chemie en industrie. De diversiteit wordt weerspiegeld in onze gewaardeerde klanten, van wie je er enkele kunt vinden in de slider hieronder. Wil je meer inzicht krijgen in de ervaringen van onze klanten met Richting? Lees dan onderaan de pagina persoonlijke verhalen over de samenwerking met Richting.

Onze klanten vertellen

Royal HaskoningDHV

Als ingenieursbureau staat Royal HaskoningDHV bekend om haar innovatieve en duurzame oplossingen. Het is een sector waar het werktempo hoog ligt en de medewerker het uiterste uit zichzelf wil halen, wat kan resulteren in psychisch verzuim. Royal HaskoningDHV zocht een partnership met een arbodienst die niet alleen inzicht heeft in de problematiek, maar ook actief bijdraagt aan een duurzame oplossing.

Xebia

Xebia is een vooraanstaand consultancybedrijf gespecialiseerd in digitale transformatie. Kenmerkend voor Xebia is de sterke nadruk op een kenniscultuur, die onmisbaar is om voorop te blijven in de snel veranderende IT-markt. De bedrijfscultuur is gericht op innovatie, snelheid en creativiteit, en is mensgericht met een basis van vertrouwen. Een van de belangrijkste waarden van Xebia is People first. Bij Xebia staan de medewerkers centraal en het past niet in hun visie om pas actie te ondernemen op het moment dat een medewerker zich ziek meldt. Daarom is Xebia op zoek gegaan naar een arbodienst die proactief kan en wil meedenken in het verzuimbeleid.

Bilfinger

Bilfinger is een internationale dienstverlener in de procesindustrie en kenmerkt zich door een werkomgeving waar fysiek werk centraal staat. Dit aspect van het werk speelt een belangrijke rol in de dagelijkse activiteiten van de medewerkers. Klachten gerelateerd aan het bewegingsapparaat zijn verantwoordelijk voor het merendeel van het verzuim binnen de organisatie. Bilfinger is op zoek gegaan naar een duurzame samenwerkingspartner, die niet alleen gespecialiseerd is in het aanpakken van het verzuim, maar ook van toegevoegde waarde is in het verbeteren van de algehele gezondheid en het welzijn van hun medewerkers.