Groningen

Welkom

…bij Richting Groningen! Het kantoor van onze locatie in Groningen is gevestigd aan de Van Ketwich Verschuurlaan 98 (9721 SW). Het pand is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer, de auto en de fiets. Op de parkeerplaats van het pand is voldoende parkeergelegenheid. Hier kunnen zowel bezoekers als collega’s parkeren. Richting is in het pand gevestigd in een van de laatste ruimtes op de eerste verdieping. Je kunt hiervoor de trap of lift pakken naar de eerste verdieping waarna je vervolgens linksaf door de deur loopt. Aan het einde van de gang sla je weer linksaf. Aan het einde van de gang vind je het pand van Richting op nummer 1.14. Bekijk de video om alvast een sfeerimpressie te krijgen!

Let op! Er zijn grootschalige werkzaamheden vanaf heden tot september rondom Groningen, waardoor de route naar de vestiging meer tijd in beslag kan nemen dan normaal.

Het team!

Op de locatie in Groningen werken ongeveer 10 collega’s met elkaar samen. De professionals die op deze locatie werken zijn onder andere bedrijfsartsen, casemanagers, psychologen en arboverpleegkundigen.

Groningen

Relevante vacatures

Bedrijfsarts
Arts met interesse in de bedrijfs­geneeskunde
Arts in opleiding tot specialist (bedrijfs­geneeskunde)