Over Richting als werkgever

Bij Richting werken we iedere dag samen om een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers te verwezenlijken. We vertellen je graag meer over het verhaal van Richting, onze kernwaarden en hoe het model van zelfsturing onze professionals faciliteert.

Ons verhaal

In ons verhaal nemen we je graag mee in het verleden, heden en de toekomst van Richting. We vertellen je meer over welke idealen de oprichters van Richting hebben gemotiveerd. Over de groei die Richting heeft doorgemaakt én wat die groei mogelijk heeft gemaakt. Het verhaal is in een tijdlijn te lezen, zodat je de ontwikkeling van Richting over de jaren duidelijk kunt volgen.

Onze kernwaarden

We vertellen je graag meer over onze kernwaarden: vertrouwen, aandacht en oprechte interesse en gelijkwaardig. De kernwaarden komen iedere dag tot uiting in de manier waarop we met elkaar, maar ook met onze klanten samenwerken. Het zijn niet alleen woorden op papier, maar we leven ze dagelijks na in ons werk. Bij Richting is cultuur de bindende waarde, en onze kernwaarden vormen de basis van onze cultuur.

Zelfsturing

Richting is een zelfsturende organisatie, wat inhoudt dat we het werk op een andere manier organiseren. Bij Richting kiezen we voor een manier van werken waarbij je een grote autonomie krijgt toevertrouwd. Wij durven te vertrouwen op ieders eigen kompas en de mate waarin professionals zelf goede beslissingen kunnen nemen.

ICT helpdeskmedewerker
Bedrijfspsycholoog
Casemanager