Bedrijfs­artsen en artsen

Als bedrijfsarts bij Richting voer jij de regie. Je werkt samen met een team van professionals. Gezamenlijk zorgen jullie voor de duurzame en voorspoedige re-integratie van medewerkers en zetten jullie preventieve acties uit bij de klanten. Je draagt actief bij aan een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers.

Onze focus is kwaliteit

Kwaliteit van dienstverlening staat bij Richting voorop. Je hebt daarom als bedrijfsarts ruim de tijd voor je spreekuren. Voor het eerste spreekuur heb je één uur de tijd, voor het vervolgspreekuur 45 minuten. Denk jij dat je in een specifieke situatie meer tijd nodig hebt? Dan krijg je die ruimte. Aandacht en oprechte interesse is niet voor niets een van onze kernwaarden. Wij geloven dat je oog moet hebben voor de medewerker en de tijd moet nemen om met elkaar in gesprek te gaan om écht van toegevoegde waarde te kunnen zijn.

Ervaar vrijheid in je werk

Bij Richting word jij als professional serieus genomen. Wij hebben vertrouwen in jouw kennis en expertise. We werken in een model van zelfsturing, wat zorgt voor veel vrijheid. Samen kijken we welke klanten het beste bij je passen. Ook heb je veel invloed op de indeling van jouw agenda. Binnen de afgesproken kaders kun je bepalen wanneer je werkt en hoe je jouw werkzaamheden uitvoert. Op die manier blijf je in control en creëren we voor jou een sterke werk-privé balans. Daarnaast heb je de vrijheid om te bepalen op welk vlak jij jezelf wil ontwikkelen. Er is veel ruimte voor het volgen van aanvullende opleidingen, trainingen en het bijwonen van congressen.

Voldoende uitdaging

Als bedrijfsarts bij Richting hoef je je zeker niet alleen bezig te houden met verzuimspreekuren. De mogelijkheden om je rol te verbreden zijn groot. Jouw kwaliteiten zijn erg waardevol, ook buiten de spreekkamer. Bij grote klanten zit je met verschillende stakeholders om tafel om beleid te bepalen. Welke stappen moet de klant nemen om verzuim te voorkomen? Op het gebied van preventie geef jij advies. Van Richting krijg je carte blanche, jij bent de professional en weet welke actie genomen moet worden. We vertrouwen op jouw kennis en expertise. Ook intern heb je de mogelijkheid om invloed uit te oefenen op het beleid. De korte lijnen en het model van zelfsturing zorgen ervoor dat besluitvorming snel en dynamisch verloopt. Goede ideeën worden gewaardeerd en je hebt altijd de mogelijkheid om die tot uitvoering te brengen. Gezamenlijk brengen we Richting naar een hoger niveau.

Wil je meer weten?

Wat beter dan even bellen met een van jouw vakgenoten?
Neem contact op met Bart van Leeuwen en plan een telefonische afspraak!
Bart van Leeuwen

Bart van Leeuwen

Mail mij!
Bart van Leeuwen

Bart van Leeuwen

Mail mij!

Collega's vertellen

"Bij Richting hoef je niet altijd de gebaande paden te bewandelen."
"Als AIOS is er ruimte voor initiatief en word je serieus genomen."
"Als praktijkopleider sta ik naast de AIOS; we doen het samen."
"Richting geeft je het gevoel dat je van meerwaarde bent, dat je echt bij de club hoort."
"De kernwaarden vormen voor mij de basis van mijn handelen."
Bedrijfs­artsen en artsen

Relevante vacatures

Bedrijfsarts
Arts met interesse in de bedrijfs­geneeskunde
Arts in opleiding tot specialist (bedrijfs­geneeskunde)