Casemanagers

Als casemanager bij Richting geef je onafhankelijk advies aan werkgever en medewerker over preventie van verzuim en het re-integratieproces. Jouw rol gaat veel verder dan het volgen van de stappen van de Wet verbetering poortwachter. Met jouw kennis en expertise als professional maak je het verschil en vergroot je de duurzame inzetbaarheid van werkend Nederland.

De lijnen met collega’s zijn kort

Als casemanager voer jij de regie in jouw dossiers. Je bent verantwoordelijk voor het proces van A tot Z. Om dit proces soepel te laten verlopen is het belangrijk dat je snel kunt schakelen met je collega’s. De lijnen binnen Richting zijn kort. Wil je sparren met de bedrijfsarts over een terugkoppeling? Dan heb je dezelfde dag nog contact met elkaar. Collega’s zijn goed bereikbaar en staan voor elkaar klaar, dat maakt het werk een stuk efficiënter én leuker!

Samenwerken onder taakdelegatie

De casemanagers van Richting werken onder taakdelegatie van de bedrijfsarts. Dit houdt in dat je inzicht hebt in het medisch dossier van de medewerker en medische informatie uit mag vragen en vastleggen. Werken onder taakdelegatie verrijkt jouw rol als casemanager. Je bent in staat om meer te betekenen voor de medewerker en werkgever. Je werkt multidisciplinair samen om tot de beste uitkomst te komen in het dossier. Jouw expertise en advies worden gewaardeerd!

Een focus op jouw ontwikkeling

Bij Richting hechten we waarde aan continue ontwikkeling, dat is niet voor niets een onderdeel van onze missie. De casemanager is vandaag de dag onmisbaar in het proces van duurzame re-integratie. We vinden het dan ook belangrijk om te investeren in deze beroepsgroep. We zijn aangesloten bij het Register Specialistisch Casemanagement. Wanneer je bij Richting in dienst bent, kun je lid worden van het RSC. De kosten hiervan worden volledig vergoed door Richting. Daarnaast zijn er vele mogelijkheden tot het volgen van opleidingen zodat je jouw vakkennis op peil houdt en zelfs kan verbreden.

Wil je meer weten?

Wat beter dan even bellen met een van jouw vakgenoten?
Neem contact op met Miranda van der Hulst en plan een telefonische afspraak!
Picture of Miranda van der Hulst

Miranda van der Hulst

Mail mij!
Picture of Miranda van der Hulst

Miranda van der Hulst

Mail mij!

Collega's vertellen

"Er is vertrouwen dat ik als professional mijn werk goed doe."
"De cultuur van Richting staat bol van vertrouwen en gelijkwaardigheid."
"Binnen Richting is iedereen oprecht toegewijd aan de kernwaarden."
Casemanagers

Relevante vacatures

Casemanager