Staff en support

In een staf en support rol bij Richting ben je van grote toegevoegde waarde voor de organisatie. Van ICT tot marketing & communicatie en van HR tot de administratie, in jouw rol zorg je ervoor dat de rest van de professionals van Richting hun werk goed kunnen blijven doen.

Veel autonomie, veel verantwoordelijkheid

Bij Richting krijg je veel autonomie in de manier waarop je jouw werk uitvoert. We zijn een zelfsturende organisatie, wat praktisch gezien inhoudt dat we geen management hebben. Ook in jouw staf en support rol heb je dus geen manager of leidinggevende die jou vertelt hoe je jouw werk uit moet voeren. Je hebt veel vrijheid om hier zelf invulling aan te geven. Je kunt uiteraard altijd terecht bij je collega’s voor advies. We werken bij Richting samen met professionals die energie krijgen van het nemen van verantwoordelijkheid. Dit zorgt voor een prettige en soepele samenwerking. De lijnen tussen collega’s zijn kort en besluitvorming is dynamisch en snel.

Groei mee met de organisatie

Richting blijft in ontwikkeling, in lijn met de missie die we hebben als organisatie. Die continue ontwikkeling is niet alleen belangrijk voor Richting als organisatie, maar ook voor onze professionals. Als staf en support bij Richting zijn er enorm veel mogelijkheden om te groeien. Met een proactieve houding kun je op dagelijkse basis bijdragen aan verbetering van processen in de organisatie.

Affiniteit met arbodienstverlening

Bij Richting werken we samen in het werkveld van werk en gezondheid. We proberen dag in dag uit onze toekomstdroom te verwezenlijken: een maatschappij met duurzaam inzetbare medewerkers. In jouw rol van staf en support ondersteun jij de ruim 150 professionals van Richting die hier dagelijks mee bezig zijn. Om goed tot je recht te komen, heb je dus affiniteit met onze droom. Het enthousiasmeert en motiveert je!

Wil je meer weten?

Wat beter dan even bellen met een van jouw vakgenoten?
Neem contact op met Ruth de Korte en plan een telefonische afspraak!
Picture of Ruth de Korte

Ruth de Korte

Mail mij!
Picture of Ruth de Korte

Ruth de Korte

Mail mij!

Collega's vertellen

"Het is voor mij een pluspunt dat ik de keuze heb tussen thuiswerken of op kantoor."
"Richting begrijpt en waardeert ook mijn rebelse kant."
"Bij Richting wordt verwacht dat ik mijn stem laat horen."
Staff en support

Relevante vacatures

Sales lead